El Celler enfoca aquest setembre l’enoturisme amb un conjunt d’activitats relacionades amb la verema; Tast de raïm, Tast de most i Esmorzar de verema.

Aquest mes de setembre el celler Eudald Massana Noya ha centrat la seva activitat enoturística en la verema, per oferir diferents activitats diferencials que permetin als clients viure l’essència de la verema de primera mà.

El Celler s’ha centrat en tres activitats; el “Tast de raïm” que es realitzarà els pròxims 2 i 3 de setembre a les 8:00h, i  que consisteix en passejar per les vinyes de la finca,  es realitza un tast de raïms de diferents varietats i maduracions, un esmorzar de verema a la masia amb tast i una visita al celler. Amb aquesta activitat s’aprèn les característiques dels raïms de cada varietat i la importància del tipus de conducció que es fa en cada vinya i que incideix directament sobre les característiques gustatives i aromàtiques de cada fruit. Com diu el propietari del celler; Eudald Massana Noya “Cada vinya és diferent i per això les tractem de forma singular”

La segona activitat és el “Tast de most “, que es farà els dies 9,10,16 i 17 de setembre a les 10:00 o a les 12:00 hores del matí. Aquesta és una experiència enoturística que permet conèixer les diferents fases de fermentació dels mostos. Tanmateix és molt interessant poder tastar vins i caves sense acabar, i que al final de la visita es tasten finalitzats, d’anyades diferents. Permet veure l’evolució dels mostos i observar com poc a poc es van convertint en vins.

Per últim i més lúdica, l’ “Esmorzar de verema” dels dies 23 i 24 de setembre a les 10:00h, aquesta experiència enoturística es realitza amb la verema pràcticament finalitzada, l’espontaneïtat és una de les seves característiques. S’inicia amb un esmorzar de productes KM0 de la zona, i una visita al celler, tot acompanyat dels vins i caves del celler. Durant la visita, si hi ha mostos que ho permetin també es tastaran.

Un any més el celler  aposta per difondre la cultura del vi i la verema a totes les persones i edats. Amb un ventall enoturístic molt variat, però sempre apostant per la personalització per el client.

A la vegada, aquestes activitats també s’ofereixen durant tots els dies del mes setembre, però per a reserves de  grups de més de 10 persones.

 Activitats verema2017 - Tast de Raïm, Tast de Most, Esmorzar de verema