La cava Oriol Rossell aposta pel cava rosat de màxima qualitat. El celler presenta el Reserva de la Propietat Brut Rosé Gran Reserva, un vi escumós elaborat a partir de la varietat Pinot Noir de la collita 2013.

El Pinot Noir d’aquest vi escumós prové de la vinya del Pou, dins de la finca de Cal Cassanyes. Plantada a un sòl franc-llimós, es cultiva a partir de l’agricultura ecològica. La poda és curta i durant el verolat, es fa un aclarit d’un 30%. Després d’escollir els millors raïms en una taula de selecció, es realitza una premsada d’un rendiment d’un 50% per a aconseguir un most flor de màxima qualitat. Té una criança mínima de 30 mesos i un aclarit posterior de les mares en pupitre.

L’origen d’aquest projecte, iniciat el 2011, era elaborar un cava bessó del Reserva de la Propietat blanc i aconseguir dos grans reserves de màxima expressió. És per aquest motiu que el disseny de l’ampolla i de l’etiqueta són similars. Després de dos anys fent diverses proves, Oriol Rossell va decidir produir les primeres ampolles amb raïm de la collita del 2013.